your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

Information

Salsa Certificado

Website: http://salsaopleiding.nl/
Members: 12
Latest Activity: Oct 23, 2014

ERKENDE EN ONAFHANKELIJKE OPLEIDING SALSADOCENT, MAAK VAN JE PASSIE JE BEROEP: WORD SALSADANSLERAAR

De Stichting SON (Salsa Onderwijs Nederland) is in februari 2011 gestart met de beroepsopleiding voor Salsa Docent. Deze opleiding is volledig onafhankelijk van elke dansschool of organisatie, en is samengesteld met behulp van input van vele experts op het gebied van Salsa en aanverwante dansen.

Dansschool Sirena is ook een onderdeel van Annetje's imperium, op verschillende locaties in Nederland kan je haar lessen volgen

Annetje Riel  is FDO gediplomeerd danslerares en gaf les op nationale en internationale Congressen. In 1989 introduceerde ze de LA Style in Nederland en organiseerde als eerste 6 Europese Salsa Festivals. Zij houdt ze zich bezig met het vormgeven en invullen van de eerste internationaal erkende opleiding voor salsadocenten en –assistenten onder toezicht van de SON.

Het Module systeem werkt als volgt:
Je kunt de benodigde deelcertificaten voor het Certificaat Basisvaardigheden Salsadocent één voor één en in je eigen tempo halen (en betalen). Ook de datum waarop de Modules gegeven worden, wordt in overleg bepaald. Je schrijft je in voor de Module(s) die jij wilt volgen, en zodra het minimum aantal inschrijvers is behaald, dat nodig is om de Module doorgang te kunnen laten vinden, wordt de datum in overleg met inschrijvers en docent bepaald.

1. De Enthousiast.
Je bent op Salsadansles gegaan en vanaf het begin gaan de lessen je erg makkelijk af, je raakt in de ban van de Salsa, het beheerst je leven, je eet, drinkt en ademt Salsa. Je dagen worden ‘verplichte tijd’ en alles leidt naar de tijd waarop je weer Salsa kunt dansen. Je bezoekt zoveel mogelijk Salsa Party’s. Eigenlijk ben je gewoon verslaafd.
En nu zou je daar best wat mee willen doen, er wat meer van weten. Het Certificaat Assistent Salsadocent en het Certificaat Basisvaardigheden Salsadocent zijn zeker geschikt voor je!

2. De Assistent.
Je helpt de dansleraar op je dansschool met de lessen. Je beleeft daar veel plezier aan maar je zou best wat professioneler aan de slag willen in je eigen passie. Het Certificaat Assistent Salsadocent biedt je zekerheid en bevestiging voor wat je nu al doet en het Certificaat Basisvaardigheden Salsadocent geeft je daarna meer verdieping in de stof; je krijgt waardevolle achtergrondinformatie, danstechniek en nog veel meer.

3. De Salsadansleraar met een assistent.
Als Salsadansleraar heb je óf al een assistent óf je hebt iemand op les met ambities om te assisteren. Vaak ontbreekt het je aan tijd om een assistent op te leiden. Door je assistent het Certificaat Assisten Salsadocent (en daarna wellicht ook het Certificaat Basisvaardigheden Salsa Docent) te laten behalen weet je zeker dat iemand de juiste vaardigheden leert om je lessen succesvol te ondersteunen.

4. De Dansdocent.
Je bent dansleraar in een ander vakgebied, en voelt er wel wat voor om ook Salsa dansles te gaan geven. Het certificaat Basisvaardigheden Salsa Docent helpt je op weg met gedegen achtergrond informatie, goede danstechnieken en vaardigheden op andere vlakken, zoals percussie.

                                                     www.salsaopleiding.nl

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Salsa Certificado to add comments!

Comment by Annetje on October 23, 2014 at 12:32pm

Wat is werken in de Dansbranche voor jou?
* Een droom die je wilt verwezenlijken?
* Een passie die je deelt met anderen?
* Een hobby naast je baan?
* Werkelijkheid waarin je je wilt blijven ontwikkelen en verdiepen?
Dan kom je op zondag 9 november naar de #DoeDagSON in Amersfoort!
De Stichting Salsa Onderwijs Nederland (SON) verzorgt de enige onafhankelijke en erkende opleiding tot Salsadocent in Nederland.
Bij de SON kies je zélf je eigen traject, bepaal je zélf in welk segment van de danswereld je je zou willen begeven, of dat nu het verzorgen van danslessen is, het maken van choreografieën of het organiseren van events. De SON levert maatwerk, ook als je wilt werken met mensen met een handicap.
Dit kan alleen omdat de SON, anders dan andere opleidingen, werkt met meer dan 25 docenten (en dat aantal groeit nog steeds): topdocenten uit Nederland, in Salsa maar ook in andere dansen, internationale sterren, én experts op belangrijke aangrenzende vakgebieden, die er met z’n allen voor zorgen dat je succesvol in de danswereld kunt werken.
Zij delen met jou niet alleen hun liefde en passie, maar ook krijg je van hen wat zij zelf in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd: hun hands-on tips en tricks en hun best practices.
Wat kun je doen op de DoeDagSON? We leggen je uit hoe de Module structuur van de SON werkt, en wat hierin jouw mogelijkheden zijn.
Je kunt meedoen met, kijken naar en aanschuiven bij vooraanstaande experts die voor de SON modules verzorgen.
Een uiterst interactieve en informatieve dag: er komen onderwerpen aan bod uit de dans, bedrijfskunde en marketing.
Een dag die je niet mag missen als je ook maar iets met de dansbranche te maken hebt, of daarin in de toekomst wilt gaan starten!
Benieuwd wat voor (aspirant)docent jij bent?

Doe NU de test!

en kijk waar jouw sterke punten liggen.
Op de DoeDagSON licht Sanne vd Starre de resultaten van de test toe in een persoonlijk gesprek, waarin ze advies zal geven over het studietraject dat het beste bij jou past. Gratis en vrijblijvend.
Datum: zondag 9 november
Tijd: 13.00-16.00 uur
toegang gratis (wel even aanmelden via info@salsaopleiding.nl of via de TEST)
Locatie: de Danswerkplaats
Kleine Koppel 70
Amersfoort
tomtom: hoek kleine koppel/brabantsetraat
gratis parkeren.

Geef je op bij het FB event: https://www.facebook.com/events/764798810244095/?

#doedagSON Become your dream!

Comment by Annetje on August 27, 2014 at 11:35am

Laatste nieuws over de Opleiding SalsaDocent van de SON: Ook voor de A-Module 'Cursus Opzet' is inmiddels het minimum aantal inschrijvers gehaald. Binnenkort wordt er aan de deelnemers een datumprikker gestuurd om de cursus datum te bepalen.
Wil je ook meedoen? Inschrijven is nu nog mogelijk!
http://salsaopleiding.nl/course/de-danscursus-van-binnen-en-van-bui...
Ook flexibel en budgetvriendelijk het officieel erkende Certificaat SalsaDocent halen? Kijk op de website van de SON: www.salsaopleiding.nl
#salsaopleiding

Comment by Annetje on August 19, 2014 at 3:51pm
Beste mensen,
Inmiddels staat de startdatum van de A-Module Basis Techniek Cubaanse Salsa vast:
21 september, van 11.00 tot 15.00 uur in Amsterdam.
Totaal bestaat deze Module uit 2 contactdagen van 4 uur elk.
Je kunt je nog voor deze module inschrijven.
Alle info vind je hier:
Mis deze kans niet, het gaat weer een tijdje duren voor deze Module opnieuw gegeven wordt!
Comment by Annetje on June 26, 2014 at 6:57pm

Bovendien is er een gratis oriëntatie van de SON over de erkende docenten opleiding van de Stichting Salsa Onderwijs Nederland. We leggen je alles uit over het unieke modulaire systeem van de SON, waarmee je zelf bepaalt wanneer je een Module wilt volgen. Of je nu als doel hebt assistent-docent te worden, docent, choreograaf of organisator van events, we brengen je precies die kennis die je nodig hebt, effectief, laagdrempelig en budget vriendelijk!

Comment by Karen Beerends on June 26, 2014 at 6:52pm

28 Juni

Dit jaar hebben we Super Ster Melissa Fernandez
zover gekregen dat ze speciaal voor ons een dag naar Nederland komt!
Ze zal een aantal workshops verzorgen waarin verschillende aspecten van de dans de volle aandacht krijgen. Grijp deze kans, want in september verhuist ze weer naar Los Angeles, en dan kan het wel een hele tijd duren voor ze weer hier is!

2 van deze workshops zijn toegankelijk voor iedereen, 1 is uitsluitend voor professionals (onder auspiciën van de SON, Stichting Salsa Onderwijs Nederland).

En Melissa komt niet alleen! Ook supersterren
Paul Baarn en Patrick Mussendijk verzorgen elk een workshop.
De workshop van Paul is alleen toegankelijk voor dansprofessionals, maar die van Patrick is voor iedereen!

Je kunt kiezen uit 3 verschillende arrangementen:
De Prof Only Sessie:
11.00-12.30 Ladies Styling met Melissa Fernandez II óf Mens Styling met Paul Baarn

De Amateur Sessie:
13.15-14.45 Partnering met Melissa Fernandez
15.30-16.30 Musicality for all Ladies met Melissa óf
Mens Shines met Patrick Mussendijk

De Summer Sessie:
Alle workshops (alleen dans professionals kunnen voor deze optie kiezen)

Prijzen: 
Prof Only Sessie: € 25
Amateur Sessie: € 35
Summer Sessie € 45

Je kunt je aanmelden op www.salsasirena.nl of per email naar info@salsasirena.nl

 

 

Members (12)

 
 
 

Sponsered by Casa de Karen

Casa de Karen

PARTNERS

Birthdays

Salsaclubonline Video-Tube


Blog Posts

Fotografie reis Havana, Cuba 12-19 oktober 2019

Posted by Karen Beerends on September 8, 2019 at 5:30pm

Groups

© 2024   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service