your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

víaDanza Society group

Information

víaDanza Society group

4x per jaar een salsa dansreis naar Cuba!

Website: http://www.viadanza.nl/
Location: Club Salseando Chevere, Havana
Members: 41
Latest Activity: Nov 7, 2014

Met viaDanza beleef je Cuba op het ritme van de Salsa!

Back to Latin Dance

REIZEN 2014      04 Okt - 19 Okt     Volgeboekt !!

REIZEN 2015      02 Mei - 15 Mei    17 Okt - 30 Okt

              

Danslessen                 Dansteam              Reisprogramma      

                            (inclusief danspartner)

                                                                

viaDanza is pionier op het gebied van het organiseren van salsa dansreizen met ruim 14 jaar ervaring.

Met deze ervaring heeft viaDanza de kwaliteit van haar dansreizen tot in de detail kunnen optimaliseren en is er een gebalanceerd programma tot stand gekomen waarin de Cubaanse salsa samen met de andere, op Cuba gedanste, dansen tot een uniek concept is ontwikkeld.

 

De son,  timba, reggaeton, salsaton en de la Rueda de Casino zijn onderdeel van ons programma waardoor u nog meer variatie in uw dans kan brengen dan u tot op heden al deed. De reizen van viaDanza bestaan uit 15, 21 of 24 uur dansles afhankelijk van de duur van uw reis. Tijdens onze lessen krijgt u uw eigen gecertificeerde danspartner waarmee u één op één de passen en figuren kan doornemen.

 

Omdat dansen in Cuba niet alleen uit lessen bestaan maar u zeker ook wil deelnemen aan het Cubaans nachtleven wordt er door viaDanza dagelijks bekeken waar de leukste matinees, concerten en/of salsatheques zijn. Op woensdag wordt u getrakteerd op een avond in onze eigen danslocatie dat dan is omgetoverd in Club Salseando Chévere    “de donde la salsa reina

 

Tijdens deze avonden wordt de groep vergezeld door diverse danspartners van viaDanza waardoor u ook dan de kans hebt om de tijdens de lessen, geleerde danspassen/figuren op een ongedwongen manier nog eens door te nemen.

 

De danslessen zijn iedere dag van 10:00 tot 13:00

Na de lessen staat het u vrij om de stad Havana te verkennen met haar bars, restaurants, authentieke Amerikaanse auto's en koloniale gebouwen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om naar het prachtige strand "Playa del Este" te gaan.

Het zal u zeker niet ontgaan dat waar u ook bent, de stad of het strand, de klanken van de Cubaanse muziek u overal tegemoet komt.

 

Meer informatie over onze reizen en prijzen kunt u vinden op;

www.viadanza.nl, www.salsaferie.com en www.havanaspirits.com

e-mail: dansreizen@viadanza.nl

 

Boek direct online: BOEKINGSFORMULIER

Meer info over de reizen: REIS INFORMATIE

Discussion Forum

This group does not have any discussions yet.

Comment Wall

Comment

You need to be a member of víaDanza Society group to add comments!

Comment by SalsaClubOnline on November 7, 2014 at 10:21pm

Comment by Minou on August 2, 2014 at 3:25pm

Nieuwe (Engelstalige) brochure viaDanza

Binnenkort ook in het Nederlands!

Comment by Minou on May 16, 2014 at 3:05pm

Comment by Karen Beerends on June 11, 2013 at 12:25pm

Comment by Leonna Alive on April 3, 2013 at 7:22pm

Comment by Leonna Alive on January 12, 2013 at 4:06pm

Foto's van Club Salseando Chevere, Havanna
Deze foto van Club Salseando Chevere is beschikbaar gesteld door TripAdvisor

Comment by Minou on January 21, 2012 at 12:32pm

Voorproefje voor degene die nog gaan :)

Comment by Minou on January 21, 2012 at 12:31pm

Comment by Pascale Sterkendries on November 21, 2011 at 1:57am

Hi Iedereen, we zijn nu al 3 weken terug van Cuba en telkens wanneer ik naar mijn cd's luister met salsa muziek die ik in Cuba heb gekocht, dan herbeleef ik mijn vakantie weer helemaal opnieuw. un, doz, tres, cinco, seis, siete...repito...salsa...salsa...salsa... het was super!!! Ik zou het zo willen terug opnieuw doen. Ik mis de salsalessen van elke dag, onze partys, optredens, dit alles te samen maakte van mijn salsavakantie een geslaagde vakantie. Ik heb gelachen, fun gemaakt, cultuur gezien, Trinitad bezocht, wat zeker een topaanrader is, het is zo mooi, dit moet je gezien hebben en elke avond zijn er openlucht live optredens van Cubaanse bands op een pleintje casa de la musica. Daar zie je de plaatselijke bevolking die er elke avond komt dansen of show geven en die zich komen ammuseren met de toeristen. Welk niveau van salsadansen je ook hebt, ze vinden het leuk om je een paar danspasjes bij te leren. Dit vond ik zo mooi, dat als ik naar Cuba terug ga, ik ook terug naar Trinitad wil gaan. Voor het eerst heb ik ook paard gereden in een prachtig natuurgebied in Trinitad, dat moet je gezien hebben. Cuba is zo mooi en er is zoveel variatie van alles, Je hebt cultuur, salsa, mooie natuur, strand, lekkere coctails, alles wat er nodig voor is voor een mooie vakantie. Wat wil je nog meer? Ook in Havana kon ik er enorm van genieten wanneer ik in mijn vrije tijd door de straten van Havana Vieja wandelde en van overal muziek hoorde, Bijna uit ieder huis klinkt er Salsa muziek, zelfs de fietstaxis hebben muziek, in restaurantjes en caféétjes klinkt muziek van live bands. Prachtig...Dit is Cuba... Ik vond het ook fijn om met nederlanders op vakantie te gaan, de combinatie Nederland- België is wel fun, Ik hou van feestjes en dansen en dat heb ik met hun héél goed gedaan. Vraag maar aan Peter wat " goesting" betekent. Ik heb goesting in een mojito. De lekkerste vind je wel in Cuba hoor!! Ik bewonder  onze danspartners van Viadanza, de energie die ze hebben om ons salsa te leren, het geduld, het plezier wat ze samen met ons beleven, de feestjes die we samen deden, dat is top !!!! Ze hebben de muziek in hun body. Dat zie je wanneer ze hun shows voor je doen. Tijdens de les wordt er ook verteld hoe de salsa is ontstaan en dat is wel interessant om te weten.

Ik kan nog uren verder schrijven als ik wil maar ik kan julie maar 1 tip geven aan alle salsalovers, doe het!! I go also back! See you there? Yes!

Pascale

 

Comment by charlotte on November 17, 2011 at 3:28pm

Of ik nog wat kan toevoegen aan de superenthousiaste verhalen hier van de andere deelnemers aan de laatste ViaDanza-reis, eind oktober? Misschien dat het toch wel apart is als je weken later nog steeds elke ochtend hoopt dat er om half tien een busje klaar staat om je naar de leukste dansschool van de wereld te brengen? Waar je dan, met superleuke mede-Havana-gangers, drie uur lang op een positieve manier salsa-gedrilld wordt? Dat je elke avond gaat dansen, en de beste salsabands en beste dansers in actie ziet? Dat ik nu terug op Nederlandse dansvloeren nog steeds verbaasd ben als ik door iemand word gevraagd die nauwelijks kan dansen (dat heb je in Havana niet :-)) Dat sommige Havana-gangers inmiddels al weer hard aan het sparen zijn geslagen om zo snel mogelijk weer terug te keren?  Zoiets? groetjes! Charlotte

 
 
 

Sponsered by Casa de Karen

Casa de Karen

PARTNERS

Birthdays

Birthdays Today

Birthdays Tomorrow

Salsaclubonline Video-Tube


Blog Posts

Fotografie reis Havana, Cuba 12-19 oktober 2019

Posted by Karen Beerends on September 8, 2019 at 5:30pm

Groups

© 2024   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service