your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

Membership by Invitation Only

If you have an invitation, click the link in the email to join.

Information

SalsaClubOnline Team

Ik wil jullie voorstellen aan onze teamleden die deze community tot een succes hebben gemaakt!

Members: 13
Latest Activity: Jun 25, 2014

SalsaClubOnline is altijd op zoek naar creatieve, passievolle mensen om het Team te versterken! 

We zijn op zoek naar Community Managers voor elke regio van het land en Fotografen die een positieve bijdrage willen leveren aan de promotie van de Latin Cultuur,  door o.a. het organiseren van Meet-ups in hun regio en de foto's hier online met elkaar te delen. Zodat we dit podium voor levensgenieters voor 100% kunnen benutten!

 

Community Salsa Cubana

Leonna Live: sinds 2002 ben ik besmet geraakt met de Cubaanse Salsa koorts en kom er niet meer van af. Wil ik ook niet! Altijd lol en plezier in het dansen.

Community Zuid-Holland,

Conny van Klink:  mijn ambitie is om Salsa Club Zuid-Holland op de kaart te zetten als dé site waar je moet zijn for Fun, Friends and Salsa in deze regio.

Community Bachata, 

Bendito van Dulken: ik hoop dat we voor elkaar en met elkaar een er een leuk kluppie van kunnen maken. Sluit je aan, aarzel niet en wordt lid!! Lets Meet……….. and feel the heat

Community Belgie, 

Pascale Sterkendries: Passie voor muziek en Salsa? Come on, enjoy our club, Deze passie kunnen we toch samen delen bij salsaclub België. Alle info over festivals, concerten, salsapartys, workshops, meet-ups kan je hier vinden.

Community LA Style

Glenn Tjong a Hung

Regio Amsterdam

Gaspar Hurtado, geboren en getogen in Santiago de Cuba, eénmaal aangekomen in Nederland met mijn folklorische band "Cuba Caribe ", heb ik mijn werk als fotograaf voortgezet in de toen voor mij onbekende Salsa danswereld.

Regio Alphen a/d Rijn,

Toby Verkerk  is een bekend gezicht in het Salsa circuit van Alphen aan den Rijn en omstreken. Een gewaardeerde fotograaf en laat veel mensen van zijn werk meegenieten door foto’s te delen.

Alle regio's,

Minou Spits  haar passie voor fotografie en dans heeft zich ontwikkeld tot een kunst om pure plezier die aan het oppervlak komen tijdens het dansen vast te leggen. Intense emoties worden altijd door haar perfect afgebeeld.

Alle salsa thema's

Sederick Short ; ik ben een afro latin danser, docent, entertainer & trendwatcher en dans op houten klompen. Mijn blogs zullen gaan over mijn leven - en in het bijzonder - mijn belevenissen in de afro latin dans scene. Aangezien ik nu bijna 31 jaar dans zal ook het e.e.a. over de dansgeschiedenis de revue passeren. Ik sta open voor suggesties en commentaar. Veel leesplezier!  

Una Rosa is een creatieve ontwerpster die onze community opsiert met kunstzinnige flyers en banners. Wil jij dat jouw Salsa evenement een succes wordt? Bereik je doelgroep op social media met Flyers Design Online!

Nederland en Belgie

Dankzij de samenwerking met Salsa.nl en Salsa.be biedt SalsaClubOnline een volledig overzicht van de salsa kalenders in Nederland en Belgie. Wij kunnen ons dus richten op ludieke acties, exclusieve feestjes en Meet-ups. 

Redactie

Karen Beerends en Leonna Heartbeat nieuwe leden van SalsaClubonline stuur ik direct een vriendschapsverzoekje en een gezellig, informatieve welkomstmail met tips en tools om je vertrouwd te maken met de mogelijkheden van de community. Je kunt me mailen voor uitleg hoe je een event, blog, foto of video kan plaatsen. Je kan ook een Skype afspraak met mij maken voor een live chat.

                                  
Heb je nog vragen of vind je het leuk om ons team te versterken mail naar de redactie@salsaclubonline.com

Comment Wall

Comment

You need to be a member of SalsaClubOnline Team to add comments!

Comment by Una Rosa/Flyers Design Online on June 25, 2014 at 1:19am

Ik ben blij om bij zo'n fantastisch team te mogen horen, dank je wel voor alle mogelijkheden en kansen!

Comment by Sterkendries Pascale on March 28, 2014 at 7:45pm

mooi initiatief

Comment by SalsaClubOnline on March 28, 2014 at 7:04pm

SalsaClubOnline crew gaat ook naar de

Latin American Fair op 13 April in Amsterdam

 

Members (13)

 
 
 

Sponsered by Casa de Karen

Casa de Karen

PARTNERS

Birthdays

Salsaclubonline Video-Tube


Blog Posts

Fotografie reis Havana, Cuba 12-19 oktober 2019

Posted by Karen Beerends on September 8, 2019 at 5:30pm

Groups

© 2024   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service