your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

De vraag naar Taxidansers op feesten groeit!!!

"Een wattes danser??????"

Een taxidanser is géén dansleraar maar een (semi-)gevorderd danser die de passie en de pret van het dansen met jullie deelt op de dansvloer.

Wanneer mag een danser zich taxidanser noemen?

Een mannelijke taxidanser (die vaak met vrouwelijke beginners te maken heeft) voelt haarfijn het niveau van zijn danspartner aan; ongeacht of je beginner of gevorderd bent, je beleeft altijd de lol van de salsa als je met deze heer danst.

Hij beheerst de basis beginselen van de vrouwenstijl, zodat hij altijd in staat is om zich te identificeren in de moeilijkheidsgraad die zijn danspartner ervaart.

Hij bezit de kunst om zijn danspartner op subtiele wijze (met de nodige charme/lol) het opvolgen van signalen eigen te maken. (je laten leiden)

 

Een vrouwelijk taxidanser (die vaak met mannelijke beginners te maken heeft)

voelt haarfijn het niveau van haar danspartner aan; ongeacht of je beginner of gevorderd bent, je beleeft altijd de lol van de salsa  als je met deze dame danst.

Zij beheersen de basis beginselen van de mannenstijl, zodat zij altijd in staat is om zich te identificeren in de moeilijkheidsgraad die haar danspartner ervaart.

 

Zij bezit de kunst om haar danspartner op subtiele wijze (met de nodige charme/lol) de timing van het geven van signalen eigen te maken. (leiden)

Voel jij je aangesproken en wil je ook graag taxidanser zijn? 

Laat van je horen dan voegen wij je toe aan het team van Taxidansers van Salsaclubonline.

Je kunt reageren op deze blog, mail aan Leonna of salsaclubonline@live.nl

Views: 349

Comment

You need to be a member of your Salsa Community! to add comments!

Join your Salsa Community!

Comment by Marianne van der eijden on October 20, 2013 at 1:27pm

Ik beheers de Cubaase stijl best goed, ik hoop dat  dus ze mogen mij vragen als taxidanser.. Maar ik sluit me aan bij onderstaand commentaar, voor velen gaat het alleen voor showing

Comment by Conny van Klink on October 19, 2013 at 6:27pm

Ik heb geen idee welk niveau ik heb maar vind t sowieso altijd leuk om met iedereen te dansen dus kom je me tegen sleur me gewoon die dansvloer op!  Ook mensen die t heel goed kunnen mogen me best "proberen" hoor. Hahhahaha Behoor niet tot dat slag dat iedereen te min vindt hoor integendeel.  Ik vind t allemaal gezellig. Ik doe altijd gewoon mn best met iedereen en elk niveau. T is een social ding voor mij en ben niet bezig met podiumkunsten maar alleen met fun en gezelligheid!

Sponsered by Casa de Karen

Casa de Karen

PARTNERS

Birthdays

Birthdays Today

Birthdays Tomorrow

Salsaclubonline Video-Tube


Blog Posts

Fotografie reis Havana, Cuba 12-19 oktober 2019

Posted by Karen Beerends on September 8, 2019 at 5:30pm

Groups

© 2024   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service